Doorgaan naar hoofdcontent

John de Cent is klaar met speeltje

Met een uitgestreken smoelwerk in NOVA komen vertellen dat het geen nederlaag is en dat hij niets om zijn imago geeft. Hoe ongeloofwaardig kun je zijn? Na Sport 7 de tweede mislukking. Honderd medewerkers worden de Talpa/Tien speelkamer van John de Mol uitgeschopt met een bakje geld. Wat een vreselijk gluiperig mannetje, dacht ik, toen ik gisteren naar het interview van NOVA zat te kijken. 10% marktaandeel, dat was hem opgedrongen. Voetbal liefhebbers negeren. De Gouden Kooi een format waarin John gelooft. De John denkt in geld en is zelf (g)een cent (waard). Jullie begrijpen het niet. Het gaat John om creativiteit, want televisie maken is zo leuk. Het verlies per jaar van tientallen miljoen stond in het businessplan volgens John. Rilllll.

Kom John wees een kerel en zeg gewoon dat je speeltje voor tweede keer een complete mislukking is en dat je met de RTL deal nog een beetje je centen wil redden.
Niets mis mee, wel zo eerlijk.

In de koffiekamer vanochtend was er veel leedvermaak om John de Cent. Leedvermaak heb ik niet. Wel hou ik van zakenlui die er niet om heen draaien en kunnen toegeven dat ze het helemaal fout hebben aangepakt.
Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

SERP Research Tool

SERP Research tool, the powerful link prospecting tool of the Link Research Tool

Archiefzoeker: duizenden bronnen en tips nu op deze blog

New.Op 10 januari 2019 kreeg ik van de Koninklijke Bibliotheek  het goede bericht dat deze blog digitaal zal worden gearchiveerd. Lees webarchief KB.Op 7 december 2018 is de Archiefzoeker database definitief offline gegaan. 

Via deze blog (bovenin zit een zoekbalk) zal ik ook regelmatig nieuwe bronnen en tools beschrijven. Veel geraadpleegde tips:
Overzicht alle krantenarchieven NederlandBijzondere Rechtspleging en door POD/PRA opgepakte personen.... (lijst namen, zeer populair)Bronnen, tips, tools én zoekmachines voor het zoeken naar personen (ook genealogie)Maak je eigen stamboom in 9 stappen. Basis voor het schrijven van een familiegeschiedenisBierbrouwer Heineken. Stap voor stap archiefonderzoek waarbij archiefvormers centraal staanWas mijn familie goed/fout in de Tweede Wereldoorlog?Beste bronnen onderzoek (historische) schepen, scheepvaart, bemanningen, eigenaren en redersBronnen DTB Duitsland + tips voor zoeken naar Duitse root
Eric Hennekam
14  januari 2019
Overzicht van alle Nederlandse krantenarchieven op het Internet

[update 7 januari 2019 ]
Archief Eemland: plaatselijke kranten uit Amersfoort en omgeving, Zoals Amerfoortsch Dagblad, De Eemlander en de Leusder Krant.Archieven.nl: portaal site van verschillende archiefbeherende instellingen. Kies optie kranten. oa. krantencollectie Streekarchief Voorne-Putten en Rozenburg, Regionaal Archief Dordrecht, gemeentearchieven Kampen, Roermond, Vlissingen en Zaanstad, RHC Eindhoven, EHC Sittard-Geleen en RA Rivierenland. Komen ook hieronder terug.Brabants Historisch Informatie Centrum:  Graafsche Courant, De Echo en Boxmeers Weekblad, Udense Courant.Dag-, Nieuws- en Weekblad in Overijssel: Veel titels. Oa. Tubantia, Deventer Dagblad, Coevorder Courant, Hengelosche Dagblad, Trouw etc.Delpher : het grootste krantenarchief van Nederland op de site van de Koninklijke Bibliotheek in samenwerking met vier Universiteitsbibliotheken. Honderden titels. Overzicht beschikbare titels (PDF). Niet alleen kranten uit Nederland, maar ook de Nederlandse  Antillen,  Suriname…