Zoeken in deze blog

26 juli 2010

Jehin

Voor het programa "Vrienden van Vroeger" van Omroep Max, zijn wij op zoek naar familieleden van de heer Jehin die in de begin jaren 1900 violist was. Voor ons programma kunnen mensen een verzoek bij ons doen om voor hen op zoek te gaan naar mensen die ze uit het oog verloren zijn. Nu hebben wij een speciaal verzoek binnengekregen.
Er is een mevrouw die ooit op de Markt in Amsterdam een toffeetrommeltje heeft gekocht. Toen zij dit trommeltje een tijd later open maakte zag zij dat er allemaal oude foto's van een belgisch/franse violist in zaten (Mr. Jehin). Ook zaten er allemaal familiefoto's bij die door de moeder van men. Jehin aan zijn zuster Suzanne zijn gestuurd maar om een of andere reden in dit trommeltje terecht zijn gekomen. Graag zouden wij deze foto's aan de nazaten van deze familie weer terug willen bezorgen. Op één van de foto's staat de firma waar deze foto is genomen n.l. M. Dupriez, Rue de Sevres 15 in Parijs. De moeder van men. heet A. Jolyclerc.
Men. Jehin zou eind 1800 geboren zijn omdat hij als militair in de 1e Wereld Oorlog heeft gediend. Er zijn foto's van 1916 tot en met 1946.
Is er iemand die ons kan helpen om deze familie te achterhalen?? Overal zijn we bezig om dit op te lossen, maar tot op heden zonder resultaat.

U kunt mij bereiken:
T. 035 - 533 8166
M. 06 - 130 950 90
E. mieke.van.loenen@omroepmax.nl
Alvast heel vriendelijk dank,
Mieke van Loenen
Redacteur "Vrienden van Vroeger"
Omroep Max
(bron: Archiefforum)

Geen opmerkingen: